Optikko Tampereella ja Ylöjärvellä

 

Optikolta juuri sinulle oikeat silmälasit ja piilolinssit

Kun näet sumeasti tai kun kärsit toistuvista päänsäryistä, on syytä varata aika optikon näöntarkastukseen. Optikko tutkii, kuinka tarkasti näet ja kirjoittaa tarvittaessa piilolinssi- tai silmälasimääräyksen. Saat meiltä  apua myös uusien silmälasien valintaan.

Optikon näöntarkastuksessa kannattaa käydä kahden vuoden välein

Silmien näöntarkkuus vaihtelee sen vuosien mittaan, ja siksi optikon näöntarkastuksessa on tärkeää käydä säännöllisin väliajoin. Sopiva väli näöntarkastuksille on noin kaksi vuotta riippumatta siitä, onko sinulla jo silmälasit tai piilolinssit vai ei. Tarkastuksessa on syytä käydä myös silloin, jos koet tarvetta näöntarkastukselle, vaikka edellisestä tarkastuksesta ei olisi kulunut täyttä kahta vuotta.

Optikon palvelut Tampereella ja Ylöjärvellä

Optikkomme palvelevat sinua kaikissa näöntarkkuuteen, silmälaseihin ja piilolinsseihin liittyvissä asioissa Tampereella ja Ylöjärvellä. Mikäli optikon näöntarkastuksessa ilmenee tarvetta tarkemmalle silmälääkärin tutkimukselle, ohjaamme sinut silmälääkärimme vastaanotolle.

Optikot

Tiina Haukipää
Näöntarkastukset - myös kotikäyntinä liikuntarajoitteisille - silmänpaineen mittaukset, piiolasisovitukset - myös KOVAT piilolinssit. Kehuttua kehysvalinta-apua ja ohjausta, linssityyppien valintaneuvonta ja yksilöllinen mitoitus, työnäkötarkastukset, työpaikalla suoritettavat näköseulonnat, silmälasiboratoriotutkimukset Tampereen liikkeessä sekä silmälasien valmistus ja korjaus Ylöjärven liikkeessä.
Sirpa Huhtala
Näöntarkastukset, silmänpaineen mittaukset, pehmeiden piilolasien sovitukset, kehyksenvalinta neuvontaa, silmälasien linssityyppien valintaneuvonta ja yksilöllinen mitoitus, työnäkötarkastukset sekä silmälaboratoriotutkimukset: näkökenttä- ja OCT-mittaukset ( silmänpohjan kerroskuvaus ), joilla seurataan silmänpohjan rappeuman sekä glaukooman aiheuttamia muutoksia.

Optiset myyjät

Marjut Mustajärvi
Optinen myyjä

Marjut Mustajärvi

Marjutin avustuksella ja tyylitajulla sopivien kehysten löytäminen on helppoa. Marjutin vankka osaaminen ulottuu myös linssipuolelle, josta hän osaa valita ja suositella silmälasireseptiin parhaiten sopivat vaihtoehdot sekä mitoittaa linssit. Silmänpaineen mittaus ja silmälasien korjaus ovat myös hänen osaamisaluetta.