(03) 214 9006
Liikkeissä työskentelee kolme optikkoa, viisi silmälääkäriä ja pitkään optisella alalla toiminut optisen alan myyjä/hioja. Meillä pääset näöntutkimukseen tai piilolasisovitukseen nopeasti ja joustavasti. Valmistamme silmälasit itse Ylöjärven liikkeessämme, mikä mahdollistaa lyhyen toimitusajan ja yksilöllisen lopputuloksen. Myös erilaiset silmälasien korjaustyöt kuuluvat palveluihin.

Nettiajanvaraus
Silmälääkärille , optikolle sekä silmälaboratoriotutkimuksiin varaat kätevästi ajan missä ja milloin vain netissä osoitteesta www.tampereennakokeskus.fi/ajanvaraus . Samasta osoitteesta voi varata ajan sekä Tampereelle että Ylöjärvelle. Tampereella vastaanottoa pitävät neljä silmälääkäriä – Ylöjärvellä kaksi silmälääkäriä.

Nopeasti lisätutkimuksiin omassa silmälaboratorioissa Tampereella
Tampereen Näkökeskuksessa on silmälaboratorio, jossa tehdään silmälääkäreiden lähetteellä silmäsairauksien diagnosoinnissa sekä seurannassa tärkeitä tutkimuksia. Varhainen silmäsairauden toteaminen takaa paremman hoitolopputuloksen. Näitä tutkimuksia ovat näkökenttätutkimus, OCT-tutkimus (silmänpohjan kerrosvalokuvaus) ja sarveiskalvon paksuuden mittaus.

Kelan suoraveloitus on käytössä Tampereen Näkökeskuksessa sekä silmälääkäripalkkioista että tutkimuksista.

Yksilöllinen kehysvalikoima
Toisin kuin isoissa ketjuliikkeissä, meillä kaikki myyntiin tulevat kehykset valitaan itse. Otamme kehyksiä valitessamme huomioon asiakkaiden toiveet. Lisäksi käymme aktiivisesti optisen alan messuilla ulkomaita myöten haistelemassa uusimmat muotivirtaukset ja tekemässä laadukkaita löytöjä rikastuttamaan kehysvalikoimaamme.
Meille jokainen asiakas on yksilö, kehyksiä ja linssejä myöten.

ZEISS-linssit
ZEISS-linssit ovat saksalaista huippulaatua, joissa on aina 100% UV-suoja – myös kirkkaissa linsseissä. Linssejä kehitetään jatkuvasti. Tämän kevään uutuus on liukuvärinen aurinkolinssi, joka tummenee valon määrän mukaan.

ZEISS i.Scription-tekniikka
Kaikkiin ZEISS-linsseihin voidaan tehdä iScripson-mitoitus, joka mittaa silmän taittovoiman ja pituuden aivan uudella teknologialla. Tällä mitoituksella voimme valmistaa linssit, jotka ovat yhtä ainutlaatuiset kuin silmäsi. Zeiss i.Scription-tekniikan avulla pystymme parantamaan näönlaatua, kontrastinäköä, värinäköä sekä aikaan saamaan paremman näkökyvyn haastaviin olosuhteisiin.

EDULLISET SILMÄLASIT
Jos et juuri nyt halua satsata huippusilmälaseihin, löytyy meiltä myös edulliset kehys-ja linssivaihtoehdot. Nämä edulliset linssitkin valmistetaan Euroopassa ja ovat käytännössä osoittautuneet toimiviksi.

Piilolinssit ovat mahdollisuus, myös aikuisnäköiselle!
Piilolinsseillä voidaan korjata kaukonäköä sekä ikänäköä. Yli 90% sovitetuista piilolinsseistä on pehmeitä. Joissakin erikoistapauksissa parhaimpaan lopputulokseen päästään käyttämällä kovia piilolinssejä. Tällaisia tapauksia on suuri hajataitteisuus, joka on sarveiskalvolla sekä sarveiskalvon sairaus nimeltään keratoconus. Optikko-yrittäjä Tiina Haukipää on erikoistunut kovien piilolinssien sovittamiseen.

Miksi kannattaa ostaa meiltä, eikä Netistä tai liikkeestä joka teetättää lasit ulkomailla ?

1) Henkilökunta on ammattitaitoista ja kokenutta.
2) Kehysvalinnassa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja ehkäiseen virheostot – emme anna asiakkaan valita kehystä, joka ei sovi asiakkaalle, koska tällöin huono kehysvalinta olisi huonoa mainosta meille.
3) Peruslinssit: Linssit voidaan karkeasti jakaa kahteen luokkaan, yksitehoihin ja monitehoihin. Linsseissä on isoja laadullisia eroja valmistajasta ja valmistustavoista johtuen, joten ei ole ihan sama minkä linssin valitsee.
4) Erikoislinssit: 2-tehot leveällä segmentillä, mittarinlukijan linssi (lukuluukku ylhäällä) sekä muut yksilöllisesti räätälöitävät linssiratkaisut pystytään toteuttamaan kauttamme.
5) Linssien mitoitus: Ammattilainen tietää millainen mitoitus kulloinkin tarvitaan. Ei ole olemassa vain yhtä mitoitustapaa, vaan mitoitusta tehtäessä pitää ottaa huomioon linssityypin ja/tai voimakkuuden asettamat rajoitukset sekä käyttötarkoitus.
6) Linssien hionta kehykseen: Koska hiomme itse linssit kehykseen, pystymme hiomaan linssit yksilöllisesti huomioiden esim. Toiveiden mukaisen linssin muodon (hengettömiin kehyksiin), linssireunojen kiillotuksen tai fasetin siirtämisen yms. parhaimman lopputuloksen aikaan saamiseksi.
7) AURINKOLASIT – Liikkeessämme saat tyyli- ja linssien suodatusominaisuuksien ohjausta sekä kasvojesi anatomianmukaisen taivutuksen, jotta aurinkolasit toimivat niin kuin on toivottu ja pysyvät käytettäessä hyvin päässä.
8) NOPEAT TOIMITUSAJAT – Linssit tulevat liikkeeseemme suoraan linssitehtaalta. Linssit hiotaan valittuun kehykseen Ylöjärven liikkeessämme. Näin saamme rutistettua silmälasien toimitusajat lyhyiksi. Varastolinssit 1-3 pv – hiomolinssit/monitehot noin 1 – 1,5 viikkoa.
9) Meillä silmälaseihin kuuluu aina tyytyväisyystakuu, joka kattaa näöntutkimustuloksen sekä silmälasien oikeanlaisen linssityypin ja asennuksen.
10) Huollot ja varaosapalvelut hoituvat kauttamme.